4 december 2010
De (korte) kennismakingsactie is vandaag afgerond en we hebben maar liefst
42 bestellingen mogen noteren! Vanaf vandaag is het boek via onze webshop verkrijgbaar. Deze vind je HIER

3 december 2010
Het wachten viel niet mee! Zou het nog gaan lukken, ondanks de sneeuw?
Om 15.50 uur ging de deurbel en daar waren ze dan! Gelukkig was Peter thuis, zodat we dit moment samen konden delen. Het was weer heel bijzonder om het boek voor de allereerste keer vast te houden en we zijn ERG blij met het eindresultaat. Het boek ziet er prachtig uit, vinden we zelf. Wat jullie er van vinden, horen we natuurlijk graag! Dit weekend gaan we ons storten op signeren en verzendklaar maken, zodat de boeken maandag op de post kunnen. Vervolgens allemaal duimen dat ze vóór de TNT staking worden bezorgd!

29 november 2010
Nu wordt het echt spannend. Als het goed is, wordt het boek eind deze week afgeleverd! Duimen!!! We hebben in ieder geval vanmorgen de cadeautjes besteld die we bij de eerste 100 bestellingen meesturen. Verder ontvangt iedereen die in 2010 een boek besteld ook onze speciale KerstHandreiker 2010/2011 en het is weer een fraaie, al zeg ik het zelf:-) Zolang de voorraad strekt zit er ook OP de envelop een bijzonder cadeautje: de unieke Sleutel naar Thuis postzegel! Kortom, we maken er echt een feestje van. Heerlijk!

22 november 2010
Nog een snelle aanpassing van de omslag en nu is het dan echt klaar! Proefdruk is via de post binnengekomen. Het voelt al helemaal echt! Heel spannend!

18 november 2010
Inmiddels een week verder. Tijd voor een update. Al het materiaal ligt momenteel ter goedkeuring bij de drukker. Nu dus maar hopen dat alles op tijd kan worden afgehandeld. Verder kreeg ik vanmorgen van de Sint een aantal velletjes met postzegels met de cover van Sleutel naar Thuis! Voor de 'vroege bestellers' dus de tip om de envelop met het boek GOED in de gaten te houden! Daar zou er wel eens eentje op kunnen zitten! Zolang de voorraad strekt, uiteraard. Dank u wel, Sinterklaas!
We zijn tevens aan het nadenken over een klein cadeautje bij het boek. Nou ja, het idee is er al...nu de uitvoering nog...

11 november 2010
Het is echt een bijzondere dag, deze 11-11! Vanmorgen was ik verder gegaan met de video-presentatie van het boek, toen ik een mail van Sandra binnenkreeg. Ze was klaar met de eindredactie! Dus eerst de film afgemaakt en daarna aan de slag gegaan met het verwerken van de correcties. Daarna de bestellijst online gezet, waarop de eerste bestellingen al heel snel binnenkwamen. Ook nog een mail van de drukkerij. Als we alles op 20 november afgerond krijgen, lukt het om de bestelling in de tweede week van december binnen te hebben en dus vóór de grote kerstdrukte te versturen! Ziet er allemaal dus goed uit!

8 november 2010
De offerte is binnen en het ziet er allemaal weer goed uit, dus we gaan er voor! Nu alles in orde gaan maken! Zoals het er nu uitziet, lukt het misschien wel om het boek toch vóór de kerst te leveren!!! Duim je mee?

5 november 2010
Net een offerte aangevraagd bij 'onze' drukkerij. We doen vanaf de uitgave van Zwervende Zielen al zaken met Boekenbent en zijn zeer tevreden met deze samenwerking. Fijn om zo'n vertrouwd adres te hebben! Gisteren ook onze nieuwsbrief verstuurd met informatie over de nieuwe roman. Nieuwsgierig? Je vindt 'm HIER

4 november 2010
De eerste redigeerronde zit er op. Toch ook nog een paar kleine tekstwijzigingen, zodat het verhaal - volgens mij - nog beter loopt. Heb het totale boek net aan Sandra doorgestuurd en zij gaat er ook nog een keer kritisch naar kijken, zodat schrijffoutjes hersteld kunnen worden. Het is wel grappig, want ik kan precies zien wanneer ik echt 'los ging' in het verhaal. Dan typ ik duidelijk sneller dan ik nadenk en staan er soms hele rare verschrijvingen. Grappig, maar ik laat ze toch niet in het boek staan. Althans, dat is niet de bedoeling...:-)

3 november 2010
De domeinnaam www.sleutelnaarthuis.nl is actief en vanaf vandaag is de titel van het boek geen geheim meer!

1 november 2010
Met de prachtige foto van Sandra als basis, krijgt de cover van Sleutel naar Thuis vorm! Ook de domeinnaam is aangevraagd en wordt de eerste hand aan de website gelegd. Op Hyves en het forum van Handreiking.com breekt het enthousiasme los op het nieuws dat het boek klaar is. Heerlijk!

30 oktober 2010
Het schrijven van het boek heeft - door allerlei andere ideeën en activiteiten - een paar jaar geduurd en in al die jaren heeft Sandra, als mee-lezer, steeds geduldig gewacht op het volgende hoofdstuk. Volkomen logisch en terecht is zij degene die als eerste het boek uitleest. En gelukkig...ze vindt het boek prachtig!

29 oktober 2010
De hoofdpersonen kunnen achterover gaan leunen. Hun verhaal is verteld. Er staat een punt achter het laatste woord. 'Sleutel naar Thuis' is klaar!