Wil je ook graag een reactie plaatsen of heb je een vraag over het boek? Stuur ons dan gerust een mail!

2 januari 2011
Ik vind echt dat het boek goed laat zien...hoe dingen kunnen gaan...als je echt meer en meer naar je "innerlijke stem" luistert. Het is dus eigenlijk gewoon een "nieuw verhaal". Ook heel leuk hoe oude bekenden weer terug kwamen in het verhaal, alhoewel ik daar dan wel de aansluiting af en toe miste, omdat ik mij na een paar jaar niet meer kon herinneren wat er zich had afgespeeld.
Ik vind het ook heel leuk hoe de handreikertjes in het boek zijn opgenomen!
Af en toe vind ik alle "goede opmerkingen" iets teveel van het goede..dan heb ik toch..wel..zo wordt er echt niet gepraat in het dagelijks leven. Maar wel..dan dacht ik weer..het is ook een nieuw verhaal!
Meer en meer mensen zullen toch inderdaad echt zeggen wat hun bezighoudt en dat zet dan weer van alles in beweging. Persoonlijk vind ik dit boek fijner om te lezen dan het eerste ik voel er echt meer ruimte in. Het verhaal spreidt zich meer uit zeg maar. Gefeliciteerd met je boek Syl.
Ellen

2 januari 2011
Hi Syl,
Duurde even voor ik de tijd en rust gevonden had om aan je boek te beginnen. Toen ik eenmaal begon had ik het boek in 1 dag uit .. haast jammer ... had nog heel lang door willen lezen. Ik vond hem geweldig en vooral leuke details. Paste precies in mijn proces .. eerlijk zijn tegenover jezelf en de waarheid durven te vertellen als iets niet goed voelt. Echt een boek om over een tijd nog eens te lezen, kijken wat ik er dan uit haal :-) Liefs, Jeannette B.

22 december 2010
Zucht...ik heb hem uit. Zolang mogelijk van genoten. En het heeft mij geboeid van het begin tot het eind. Heel goed dat niet alle hoogte punten allemaal op het end kwamen, dat houd de aandacht bij het lezen. Na een hoogtepunt wil je weten hoe het verder gaat en dat cadeau krijg je ook van de schrijfster.
Heel leuk en knap gevonden, waren ook de herhaal zinnen. Het eindigen van een zin in een plot en het beginnen met een zin met dezelfde intentie in weer een ander plot...Heel knap gedaan Syl.
De inzichten blijven beeldschoon en kennen we met name uit de zelfhulpboeken. Daarom zo speciaal dat ze in romanvorm gegoten zijn.

Voor mij was het boek, naast intrigerend, verwarmend, boeiend, romantisch, ook spannend, daarom hang ik er voor mijzelf het labeltje thriller aan, psychologische triller. De intriges, de slechte geven mij dit gevoel.
Met heel veel plezier heb ik dit boek gelezen. Voor mij heeft het de waarde om internationaal te worden. Chapo Syl, voor dit knap staaltje werk. Warme groetjes Sandra W.

21 december 2010
Eindelijk kom ik er toe te vertellen dat ik het boek uit heb! Syl, zo prachtig geschreven!
Ik kan ook merken dat het in mijn eigen leven doorwerkt. Bij bepaalde dingen die gebeurden kwam een stuk uit het boek in me op en dacht ik oh ja..
Ik zal het zeker vaker gaan lezen. Kan me ook zo voorstellen het als een orakel te gebruiken. Ik zit met een vraag, sla het boek open en zie een handreiking.
Ik kijk al uit naar je volgende boek! Jolanda.

20 december 2010
Syl, helaas heb ik het boek uit, wil je de volgende keer een dikker exemplaar gaan schrijven? Heel goed boek. Carla.

18 december 2010
Inmiddels ben ik op de helft. Zelf ben ik een fervent lezer, "een dag niet gelezen is een dag niet geleefd" Een beetje kinderboeken schrijven. Mag dus wel zeggen: doorgewinterd in de boekenwereld.
Jouw boek Syl, pakt mij vanaf bladzijde 1. Heb steeds de drang om door te lezen, maar dat doe ik niet, omdat ik mij een paar dagen wil verwennen met het boek. Zwelgen in het complot wat zich ontvouwd, het innemen van de prachtige inzichten en dialogen, met name die tussen broer en zus. Die kan ik in persoonlijk leven in praktijk brengen.

Er was 1 ding wat voor mij even verwarrend was...Een boek heeft letters, letters worden woorden en woorden een zin die met elkaar een verhaal gaan vormen. Er ontstaat een soort van film in mijn hoofd als ik lees. Déze film krijgt in mijn hoofd een Amerikaans tintje door de namen van de personages, maar zodra de personages de beurs opgaan zit ik Rijswijk Nederland dus. Dat is voor mij even het puntje van verwarring in mijn hoofd. Ik had even zoiets van waar ben ik nou??

De kwaliteit van het boek vind ik prachtig. Toen ik hem kreeg heb ik eerst een paar keer met mijn hand over de kaft gestreken om hem te "voelen" De voorkant heeft iets ....hoe moet ik het noemen...iets voelbaars? (geen juist woord voor het van Dale, maar nieuw Nederlands )
Ook de soort papier vind ik heel fijn. Mooie kleur en stevig. De letters zijn precies goed. Niet priegelig, niet te groot gewoon goed.

Een regelrechte schot in de roos vind ik het lezen in blokjes. Ik ben het in nog geen enkel boek tegengekomen, maar vind het een vondst. Je kunt nu het boek op elk gewenst moment wegleggen, zonder het gevoel te hebben midden in het hoofdstuk te moeten stoppen, echt heel goed.
Verder vind ik het boek lekker dik, daar hou ik van, dat vind ik een cadeautje als het boek heerlijk is om te lezen.

Vanavond "mag" ik weer...op naar de tweede helft, ben erg benieuwd. Hoe ik het tweede gedeelte vind, schrijf ik dan in een vervolg stukje, maar dit moest ik alvast even vertellen. Bedankt alvast voor een paar uur inspiratie, inzicht, spanning, romantiek en leesplezier. San (Sandra W)

9 december 2010...de eerste recensie!
Ik heb het boek jammer genoeg uit!
Het was vanaf de eerste bladzijde tot de laatste spannend. Er gebeurde van alles: romantiek, spanning, ontroerend, warm en wijze lessen waar ik weer veel aan heb. Het is voor mij nummer 1 van de Bestsellers die ik ooit heb gelezen. En ik heb heel veel gelezen hahaha.
Bedankt Syl, voor dit schitterende boek. Het is echt fantastisch, echt super knap dat je dit kan, petje af!!! Karin

7 december 2010
Ben al begonnen met hoofdstuk één en zit er gelijk in. De buitenkant nodigt gewoon uit om te lezen. Je wilt gewoon doorlezen. Maar ja, moet ook nog wat andere dingen doen. Dus ik ben benieuwd hoe lang het boek op de bank blijft liggen. Dus je hebt me weer in de greep Syl. ....Linda


7 december 2010
Het boek is aangekomen !!!! Ik kreeg amper de kans om er in te kijken, want liet hem even aan J. zien.... die begon er meteen in te lezen..... Ik dacht, hij geeft hem zowel terug.... maar nope... hij bleef lezen !!! Ineke

7 december 2010
13.43 uur: ik heb net je boek binnen, wat is hij dik, wat gaaf. Ik ga gelijk beginnen met lezen!!!!!!!!

19.45 uur: Ik ben al op bladzijde 70 en het is vanaf de eerste bladzijde al spannend. Ik kan het niet meer neer leggen en de jongens moeten maar zelf weten hoe ze aan hun eten komen hahaha...

8 december, 19.42 uur: Ik ben nu op bladzijde 218 en het is zooooo ongelovelijk spannend. Ik ga morgen verder met lezen. Wat een boeiend boek van de eerste bladzijde af al. ...Karin


5 december 2010
Mijn vrije tijd is momenteel heel beperkt maar voor jouw boek maak ik tijd, ben erg benieuwd hoor! Hedi

1 december 2010
Geweldig, ik kijk er al echt naar uit! Ben absoluut geen lezer, maar sta te popelen om weer een roman van jou te lezen ... Desiree J.

29 november 2010
Na Zwervende Zielen al een keer of 4 te hebben gelezen ben ik erg nieuwsgierig naar Syl haar nieuwe pennenvrucht. En natuurlijk naar de nieuwe Handreiker. Liefs Linda

10 november 2010
Lieve Syl, als ervaren "achterflap"-lezer ga ik bijna altijd af op mijn eerste gevoel, voordat ik besluit het boek wel of niet te kopen. De inhoud van Sleutel naar Thuis trekt me aan, maakt me nieuwsgierig en het roept zelfs een fijne verwachtingsvolle emotie in me op; zou het kunnen dat het verhaal ook een plek in mijn eigen leven kan vinden? Ik heb Zwervende Zielen niet gelezen; wel een aantal keer de achterflap aan me voorbij laten komen, maar het wilde niet landen ........Annemiek

7 november 2010
Gefeliciteerd Syl! Ik kan niet wachten tot ik het kan lezen, ik heb het gevoel dat jouw boek heel veel duidelijk zal maken voor iedereen. Succes met de rest van het werk! Kus, Jolan.

5 november 2010
Yeah!!! Wat supergaaf dat het boek af is!!!! Gefeliciteerd!!!! Ben heel erg benieuwd, als het net zo spannend en pakkend is als zwervende zielen dan zal ik maar een paar daagjes oppas regelen, want dan kan ik niet stoppen met lezen. Heel veel succes met de rest van het proces. Cindy

5 november 2010
Heerlijk Syl! Je boek is af (op redigeren na......). Ik ben zeer benieuwd. De titel, de foto, de inhoud, het past allemaal bij elkaar. Maakt me extra nieuwsgierig naar de hoofdpersonen, en wat ze allemaal mee gaan maken. Het schrijven is klaar. Heel veel plezier met het proces tot aan het uitgeven en daarna! M.

5 november 2010
Gefeliciteerd lieve Syl. Ik las net de inhoud van het boek. Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik kreeg een raar en onbestendig gevoel. Het roept iets in me op. Ik ben nu ook heel benieuwd of ik dat ook voel als ik het boek lees. Liefs, Ien (Ineke)

4 november 2010
Hallo lieve Syl, ik kijk halsreikend uit naar "Sleutel naar Thuis". Zwervende Zielen was prachtig, dus zal ik zeker het boek kopen als Sleutel naar Thuis uit komt. Ik hou het in de gaten. Nog veel plezier en succes met het uitbrengen e.d. Knuf, Hetty

4 november 2010
Hoi Syl, wat gaaf dat je boek klaar is. Ik denk dat ik er weer veel van ga leren en ik hoop dat het goed gaat verkopen. Want hoe meer mensen zichzelf leren kennen, hoe beter de wereld gaat worden, voor jezelf maar ook voor de omstanders. Ik ben heel erg benieuwd en kijk er naar uit!!!! Liefdevolle Groet, Karin

4 november 2010
Wat heerlijk dat het boek af is, ik vind de cover erg sprekend en kijk uit naar het moment dat ik het boek in handen heb om deze waarschijnlijk niet meer neer te leggen voordat het uit is. Gelukkig kan je boeken meerdere keren lezen. Liefs Petra

4 november 2010
Ik ben echt heel benieuwd naar de inhoud van dit boek! Gefeliciteerd dat het nu af is en succes met het redigeren etc etc etc. Dikke kus, Ellen